Ben jij al op de hoogte van de nieuwste stofzuigsystemen? 

Je kent het vast wel. Eens in de zoveel dagen is het weer tijd om te stofzuigen. Al het naar binnen gelopen zand en hondenharen liggen verspreid over de hele vloer. Met de stofzuiger in de hand heb je binnen no-time de hele verdieping weer stofvrij. Maar wist je dat er ook stofzuigsystemen bestaan. Dit zijn systemen die er voor zorgen dat je je huis gemakkelijker schoon kunt houden. Maar welke stofzuiger is het beste voor jou?

stofzuigsystemen

Verschillende soorten stofzuigers 

Wanneer je een nieuwe stofzuiger wilt aanschaffen zijn er erg veel verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Zo zijn er stofzuigers die een snoer hebben, maar je hebt ze ook zonder snoer. Een stofzuiger die twee uur lang mee gaat waar een andere maar dertig minuten gebruikt kan worden. Wanneer je een grote woning hebt, kun je er ook voor kiezen om stofzuigsystemen aan te schaffen. Dit zijn systemen die in de muren worden gebouwd zodat je er alleen nog maar een slang op hoeft aan te sluiten. 

Past een stofzuigsysteem in mijn huis?

Wanneer je een grote woning hebt, kun je er voor kiezen om een van de vele stofzuigsystemen te laten plaatsen. Dit is een ingebouwd systeem die een centraal punt heeft waar al het stof en vuil zal worden verzameld. Door het aansluiten van een slang hoef je dus ook niet in de week met zo’n zware stofzuiger. De slang berg je uiteindelijk op in de daarvoor bestemde kast en je huis is weer helemaal stofvrij! Weet je niet zeker of zo’n systeem in jouw huis past? Vraag dan wat meer informatie op bij een van de professionals. Zij kunnen je goed uitleggen wat de systemen precies doen en kunnen samen met jou kijken of deze in jouw woning past.